Хоч говорять, що шахмати є досить корисною настільною грою, для деяких громадян вони можуть обернутися трагічними наслідками.

У прес-службі поліції Львівщини розповіли, що через гру в, на перший погляд, безпечні шахмати, помер чоловік. Повідомлення про смерть у поліції з'явилось 27 вересня. Телефонував чоловік, який товаришував з 82-річним пенсіонером. Він повідомив, що пенсіонер, який проживає на вулиці Ярослава Мудрого у Львові, протягом довгого часу не виходить на зв'язок.

Співробітники правоохоронних органів оперативно відрегували на виклик та виїхали за вказаною адресою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У помешканні вони виявили тіло власника квартири без ознак життя. Голова померлого була всуціль вкрита слідами від удару важким предметом.

Як повідомляють у поліції, чоловік помер через гру в шахи з 33-річним опонентом. Пенсіонер протягом тривалого часу брав верх у грі, що викликало напад агресії з боку молодого чоловіка. Тоді він схопився за молоток та наніс літній людині декілька ударів по голові. Від отриманих травм, не сумісних з життям, пенсіонер помер.

Наразі правоохоронці затримали вбивцю. За скоєний злочин він може сісти за грати на 15 років.

Нагадаємо, що у коледжі Savo на студентів напав чоловік з мечем

Як повідомляв портал Знай.ua, дід 12-річного онука, який вистрілив свому товаришеві у груди заявляє, що не чув самого пострілу, хоча на момент вистрілу він знаходився у дворі.

Також Знай.ua писав про те, що 29 вересня, прикордонники затримали засудженого Володимира Касапа, який вислизнув із Вознесенської виправної колонії.