День народження заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка розпочався зі щирих та не дуже привітань від колег-депутатів, які зібрались на засідання. А на порядку денному стояло звільнення іменинника, за яке і проголосували обранці області.

46 депутатів Львівської облради проголосували за зняття з посади заступника голови Володимира Гірняка, якому сьогодні виповнилося 42 роки. За підрахунками лічильної комісії один бюлетень визнали недійсним, тому до уваги взяли 45 голосів.

Депутати фракції ВО "Свобода", як і більшість депутатів від "Самопомочі", "Народного контролю" та "Громадянської позиції", висуванцем якої був В.Гірняк, взагалі не брали участі у голосуванні, хоча й були присутніми у залі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Після рішення про дострокове припинення повноважень Володимира Гірняка депутати відправились на технічну перерву, після якої перейшли зо вирішення питання про звільнення першого заступника голови облради Андрія Білоуса.

Нагадаємо, що спікер Верховної Ради 9-го скликання Дмитро Разумков заявив, що вибори на окупованих Росією територіях Донецької та Луганської областей можуть проводитися виключно за українським законодавством.

Як повідомляв портал Знай.ua, незважаючи на 3-місячну перерву, пленарне засідання так і не відбулося

Також Знай.ua писав про те, що мер Києва Віталій Кличко висловив обурення