Львів сьогодні, 2 жовтня, купатиметься у сонячних променях, тож львів'янам, які мають вільну хвилинку, варто взяти чашку улюбленого напою та насолодитися вишуканим смаком та золотим світлом, яке розіллється сьогодні Львівщиною.

Сьогодні у Львові буде по-справжньому тепло. Вночі температура повітря становитиме 12 градусів вище нуля. Вранці стовбчик термометра почне впевнено повзти вгору до позначки у плюс 15 градусів Цельсія.

Денне тепло досягне свого апогею в післяобідній час: 2 жовтня повітря прогрфється аж до 23 градусів Цельсія по усій області.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вдень Львівщиною прогуляється південний вітер зі швидкістю у 5 метрів за секунду.

Народні прикмети 2 жовтня.

Тепло 2 жовтня – вся осінь буде теплою;
Грім гримить – зима буде майже без снігу;
Листя з осики опадає горілиць – зима буде суворою.

Сьогодні в народі святкують день Трохима і Зосима. Зосима вважали покровителем бджіл, тому в цей день молилися йому, щоб він зберіг бджолині сім'ї і допоміг зібрати багато меду.

Час з 2 по 10 жовтня селяни називали "бджолина дев'ятина", тому що саме в цей період бджолярі починали збирати мед і готували вулики на зимівлю.

Нагадаємо про прогноз погоди від синоптиків на середу 2 жовтня в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, що необхідно зробити в це свято, яке відзначали ще наші предки

Також Знай.ua писав про те, що на всій території країни прогнозується сонячна і тепла погода, а температура повітря буде становити +19…+24 градуси тепла.