30 вересня прес-служба Держкомтелерадіо розповіла про підприємця, який замішаний у пропаганді російськомовної літератури. Чоловік реалізовував книжки російського походження у книгарні, яка розташована на проспекті Свободи, 6 у центрі Львова.

Розповсюдження літератури із країни-агресора вів львівський підприємець Ростислав Касіян.

Як повідомляють у прес-службі, 25 вересня співробітники Держкомтелерадіо з відповідної подачі Служби Безпеки України виявили та вилучили з книгарні літературу, на продаж якої власник не мав дозволів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Адміністративно-господарські санкції застосовано до суб’єкта господарювання (ФОП) Ростислава Касіяна. Книжки, які розповсюджувалися без дозвільних документів, вилучено з обігу, а на підприємця накладено адміністративно-господарський штраф у розмірі 41 тис. 730 грн",- наголосили у прес-службі Держкомтелерадіо.

За ввезення російської літератури без дозволів на підприємців складають штраф у розмірі 10 мінімальних заробітних плат за кожен випадок розповсюдження (якщо це сталося вперше). За кожен наступний випадок штраф зростає до 50 мінімальних зарплат.30 вересня.

Нагадаємо, що лідер "Вагоновожатых" Антон Слєпаков пояснив, чому в новому альбомі "Референс" з'явилася нетипова для гурту українська мова.

Як повідомляв портал Знай.ua, невзоров сказав, якою ціною Путін "захистив росіян" на Донбасі

Також Знай.ua писав про те, що у Львові виготовили туристичні вказівники з невірним перекладом на англійську мову