Модниці і модники Львова, приготуйтесь: у серці Галичини пройде Lviv Fashion Week. Грандіозна подія осені відбудеться 10-13 жовтня.

Це буде вже 24 сезон Львівського тижня моди, в межах якого містяни зможуть побачити реалізацію трьох екологічних проектів. Метою обраної тематики є демонстрація українським дизайнерам якості та перспективності використання екологічних матеріалів у фешн-індустрії.

Прес-служба Львівської міської ради повідомила, що початок модної феєрії відбудеться у Fest Republic.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відкриє Львівський тиждень моди Lviv Orchestra Fashion 10 жовтня у Fest Republic. Проєкт Lviv Orchestra Fashion — це презентація нової колекції SS 2020 бренду Marta Wachholz у супроводі симфонічного оркестру INSO-Lviv.

Львівський Тиждень Моди проводиться у Львові з 2008 двічі на рік, навесні та восени. Сьогодні це одна з наймасштабніших модних подій в Східній Європі, яка щосезону приймає понад 12 000 відвідувачів і значну кількість міжнародних гостей – редакторів, фотографів, блогерів, інсайдерів індустрії моди. Географія учасників охоплює Україну, Польщу, Білорусь, Грузію, Вірменію, Угорщину, Хорватію, Словенію, Латвію, Естонію, Францію, Італію, Іспанію, Ізраїль.

Нагадаємо, що світська левиця Кім Кардашьян звернулася за допомогою до фанатів

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий актор влаштував справжній треш на тижні моди

Також Знай.ua писав про те, що стилісти Олени Зеленської обирають вітчизняні бренди, роблячи упор на брюки та піджаки