Сьогодні, 29 вересня, Львівщиною гулятиме сонечко та сприятиме гарному насрою мешканцям області протягом майже цілого дня.

Повітря досить тепле для прогулянок на свіжому повітрі та відпочинку у парку з сім'єю або близькими. Тож львів'янам варто будувати плани на останній вихідний день вересня.

Вночі температура повітря становитиме 9 - 11 градусів Цельсія по області. небо обіцяє бути безхмарним та зоряним.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Вранці над горизонтом підніметься сонце та нагріє повітря до 12 градусів вище нуля. Вдень варто очікувати тепла, стовбчик термометра сягне позначки у плюс 18 градусів за Цельсієм.

Вітер сьогодні очікується змінних напрямків, із силою 4-6 метрів за секунду.

29 вересня відзначається пам'ять святої Євфімії Всехвальної, яка жила в 3 – початку 4 століття в Халкидоні.

В цей день ловили птахів і ворожили по їх кісточках про те, якою буде зима. Чим більше жиру наросло на кістки глухаря або качки — тим сильніше будуть морози. Дивилися і на інші прикмети. Якщо на Ефимию тепло і сухо, то зима прийде пізно і буде м'якою. А якщо у цей день чули грім — чекали на безсніжну зиму.

Нагадаємо, що на вихідних 28-29 вересня в Україні очікується відчутне потепління.

Як повідомляв портал Знай.ua, у неділю відзначається важливе християнське свято

Також Знай.ua писав про те, що на вихідних 28-29 вересня в Україні очікується відчутне потепління.