На Львівщині в одній зі шкіл навчається рекордна кількість близнят.

Про це повідомляє ТСН.

Рекордна кількість близнюків та двійнят цьогоріч пішла у школу в курортному Трускавці. У одному навчальному закладі міста навчається 9 пар близнят та одна трійня.

Класна керівниця спочатку не знала, як буде відрізняти дітей один від одного, але вже трохи призвичаїлася та навчилася виявляти відмінності своїх однакових учнів. Одну з пар дівчаток вона вирізняє по руках: перша дівчинка пише лівою рукою, а інша - правша. У деяких різні характери або звички.


Близнюки на уроках сидять окремо: так вони більш уважніші та краще засвоюють матеріал. Директор школи говорить, що така кількість близнят у навчальному закладі - вперше в історії міста, а можливо, навіть, усього регіону.

Нагадаємо, що 12 вересня Київський політехнічний інститут святкує 121-й день народження.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, нова українська школа — реформа, яка прийшла до освітніх закладів України у 2017-2018 навчальному році.

Також Знай.ua писав про те, що харківські правоохоронці розшукують підлітка, який зник чотири дні тому