З нагоди 153-річчя від дня народження Михайла Грушевського та 125-ти річчя його приїзду до Львова 27-29 вересня у місті пройдуть урочисті заходи.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації розповіли, що вже цими вихідними у Львові відбудуться урочистості. Покладання квітів до пам'ятника Михайлу Грушевському відбулося вже сьогодні, 27 вересня. Активні містяни та представники влади виконали Державний гімн України на проспекті Шевченка. Супроводжував захід хор Львівського суспільно-культурного товариства "Холмщина" та Богдан Пастух.

29 вересня містяни зможуть відвідати Державний меморіальний музей Михайла Грушевського, де о 14:00 стартуватиме виставка художника Богдана Сікотовського "Львів поза часом" та виставка з фондової збірки музею "Ім’я Михайла Грушевського на скрижалях міста Лева".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що на початку жовтня у Києві запланована перша у своєму роді виставка, яка стане путівником по одному з найбільших міст Ізраїлю — Тель-Авіву.

Як повідомляв портал Знай.ua, на фестивалі можна буде познайомитися з тваринами, послухати корисні лекції та безкоштовно взяти собі нового друга

Також Знай.ua писав про те, що Тарас Шевченко звернувся до містян і зняв відео.