Львів'янам сьогодні, 27 вересня, варто подбати про тепло і вдягнути теплі куртки, адже надворі буде незатишно та по-осінньому прохолодно. Сонце на Львівщину сьогодні не завітає, а небо буде вкрито пеленою хмар протягом усього дня.

Температура повітря вночі 27 вересня становитиме 12 градусів. Зранку стовбчик термометра піднвметься на одну позначку, а вдень повітря розігріється лише до 17 градусів Цельсія.

Увесь день небо буде вкрито хмарами і по усій області йтимуть невеликі дощі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Вітер сьогодні дутиме переважно із північного заходу із силою 2-3 метри за секунду.

27 серпня вшановують пам'ять святого пророка Міхея, який жив у VIII столітті до нашої ери на території Іудеї. У народі Михея прозвали Тиховєєм, оскільки 27 серпня було прийнято спостерігати за вітром і аналізувати, якою буде погода в найближчі дні. Вшановували мулярів, особливо тих, хто займався будівництвом храмів.

Народні прикмети 27 вересня.

Якщо дме сильний вітер - чекай дощовий вересень

Вітру 27 серпня немає, або він дме не надто сильно - у вересні практично не буде опадів

Журавлі 27 серпня відлітають у теплі краї - прикмета до того, що в середині жовтня місяця вже вдарять морози. Якщо ж журавлі поки не збираються на Південь, то зима, за прикметами, наступить не надто скоро.

Нагадаємо, що прогноз погоди від синоптиків на п'ятницю 27 вересня в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, що ні в якому разі не можна робити в це свято, яке відзначали ще наші предки

Також Знай.ua писав про те, що принесуть вам зірки сьогодні.