Львів славиться серед туристів потягом багатьох років, тож сюди стікаються люди з усіх куточків світу, аби на власні очі побачити старовинний історичний центр Західної України. Також Львів являється єдиним Українським містом, яке входить до сотні найпривабливіших місць для туристів світу.

До серця Галичини стікаються люди з багатьох куточків, причому як з України, так і з-за кордону - з урахуванням курсу валют, відпочинок у Львові для іноземця дійсно дуже дешевий, а доїхати сюди можна дуже швидко.

У прес-службі Львівської міської ради оприлюднили статистичні дані за перше півріччя 2019 року щодо кількості туристів Львова.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За перші шість місяців до міста прибуло 1,2 млн осіб, що порівняно з аналогічним періодом минулого року більше на 16,5%. Туристичний збір за перших 6 місяців 2019 року становить 3,3 млн грн. Середні витрати туриста за 1 день — 77 €.

Цієї п'ятниці у місті готуються до Всесвітнього дня туриста. Музеї Львова разом із екскурсоводами та туристичними компаніями чекають на гостей міста, аби здивувати їх спеціальними святковими пропозиціями.

Нагадаємо, що киянин Назарій Дорошкевич зняв приголомшливе відео, в якому показав мальовничі і не всім відомі місця в Україні з висоти пташиного польоту.

Як повідомляв портал Знай.ua, переїзд на постійне місце проживання в іншу країну має кілька періодів.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові виготовили туристичні вказівники з невірним перекладом на англійську мову