Під час військових навчань, які проходять на Львівщині, стався трагічний інцедент, внаслідок якого загинув український військовослужбовець.

25 вересня близько 04:40 у селі Старичі біля кафе знайшли тіло 37-річного чоловіка з ознаками вогнепального поранення. Про знахідку було повідомлено співробітників Яворівського відділення поліції.

Як повідомили у прес-службі відділу комунікації поліції Львівської області, загиблий був бійцем 184 навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного збройних сил України. Чоловіка було поранено в потиличну зону, від чого він і помер на місці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Слідчо-оперативна група и слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань встановили, що до вбивства українського солдата, ймовірно, причетний польський військовослужбовець.

За фактом убивства співробітники поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Поляку, який застрелив українського бійця, тепер загрожує від дев’яти до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне тюремне ув’язнення.

Нагадаємо, що у селі Зміївського району на Харківщині чоловік вчинив спробу заживо спалити родину священника УПЦ.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Москві на станції метро «Рязанський проспект» відбулась перестрілка, в результаті якої загинула людина.

Також Знай.ua писав про те, що учасник гурту Backstreet Boys дуже сподівається, що Аарон Картер отримає лікування, якого він потребує, перш ніж заподіє шкоду собі або комусь ще.