Улюблениця українських телеглядачів та справжня красуня Даша Квіткова днями відвідала місто Лева разом із своїм коханим Микитою Добриніним. Про це написав інтернет-портал Clutch.ua.

Майже рік тому на зйомках дев'ятого сезону найромантичнішого шоу країни "Холостяк" на очах усієї країни Даша і Микита по-справжньому закохались один в одного. Після зйомок телешоу пара почала жити разом та подорожувати країною. Закохані в знак своїх почуттів встигли зробити парні татуювання, які яскраво демонструюють їхню пристрасть.

Наразі шанувальники однієї з найкрасивіших пар країни можуть побачити своїх кумирів у серці Галичини, куди закохані приїхали відпочити. Вони оселилися у незвичайному готелі на даху високої будівлі та насолоджуються невимовною красою міста з висоти. Даша та Микита відвідують місцеві колоритні заклади, аби поласувати львівськими смаколиками.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

23 вересня на своїй сторінці в Instagram Даша поділилася світлитною, де вона лежить на подушці на ліжку в номері готелю. На знімку Даша одягнена в один чорний бюстгальтері, край якого і можна побачити на фотографії.

Нагадаємо, що Добринін закликав фолловерів приєднатись до вигадування ідей на вихідний суботній день.

Як повідомляв портал Знай.ua, новий сезон зарубіжного телешоу "Холостяк в раю" здивував публіку своїм незвичайним завершенням.

Також Знай.ua писав про те, що переможниця шоу "Холостяк" порадувала фанатів новим фото