На Львівщині після святкування весілля у відомому ресторані декілька людей потрапили на лікарняні ліжка з діагнозом "сальмонельоз".

Фахівці стверджують, що хвороботворна бактерія мола потрапити до організму постраждалих через їжу, якою пригощалися гості свята.

Святкування відбувалося у ресторані "Синатра", який розташований на вулиці Кульпарківській, 230 у Львові. Відомо, що серед запрошених гостей до лікарні з симтомами гострого ентероколіту звернулося восьмеро осіб. Після проведення лабораторних досліджень спеціалісти виявили у трьох постраждалих збудник сальмонельозу. У медичному закладі перевірили персонал та патогенної флори не виявили. Тому експерти провели дослідження у згаданому закладі громадського харчування.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Причина скоріше всього у режимних питаннях або якості продукції. Але з продукції ми нічого не знайшли, бо були там аж у вівторок, а весілля було в суботу і зрозуміло, що тої продукції не було. У ряді змивів зі столів, інвентарю виявлено умовно патогенну флору, що може вказувати, що санітарний стан даного об’єсту був неналежний. І воно могло бути причиною – десь попав хвороботворний мікроорганізм, у даному випадку сальмонела, якійсь продукти були забруднені нею і це привело до спалаху.",- коментує заступник директора Львівського обласного лабораторного центру МОЗ Олег Когут.

Після даного інцеденту ресторан закрили до 1 жовтня.

Нагадаємо, що за кордоном лікування може обходитися в рази дешевше, але діло не тільки в ціні

Як повідомляв портал Знай.ua, користувачі у мережі оприлюднили відео, на якому видно, як маленький тарган окупував великий шматок м’яса.

Також Знай.ua писав про те, що у Харківській області за минулий тиждень троє людей захворіли на кір