Відділ комунікації поліції Львівської області повідомляє, що на одній із вулиць міста Яворів знайшли 2-річну дитину, яка гуляла без супроводу дорослих.

Як розповіли у поліції, вчора, 22 вересня близько 23 години вечора перехожі виявили на вулиці Степана Бандери маленьку дівчинку, яка гуляла містом сама. Небайдужі люди одразу зателефонували правоохоронцям.

Як виявили співробітники поліції, дівчинці всього 2 роки. Її доставили у медичний заклад для обстеження та опублікували інформацію про дитину у соціальній мережі. На повідомлення згодом відгукнулась хрещена мати дівчинки, яка одразу вказала контактну інформацію про матір дитини. Нею виявилась 32-річна жінка, яка в цей час розпивала алкогольні напої та була в нетверезому стані.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Знайдена дитина пройшла медичне обстеження та виявилась повністю здоровою та неушкодженою. Через халатне ставлення до дворічної дівчинки на батьків чекає адміністративна відповідальність.

Нагадаємо, що у Вінницькому СІЗО покінчив з життям підозрюваний у катуванні своїх дітей та розповсюдженні порнографічних матеріалів

Як повідомляв портал Знай.ua, у лікарні помер чоловік, поки лікарі "планували" надати йому допомогу

Також Знай.ua писав про те, що в одеському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, що на вулиці Героїв Крут, з арки для винограду впала дитина.