Звільнений з російського полону 7 вересня український кінорежисер та письменник Олег Сенцов приїздив до міста Лева з презентацією своєї нової книги "Маркетер". Про це розповів кореспондент "24 каналу".

Презентація книги розпочалась у центрі Львова, де зібралися громадські активісти та містяни. Зустріч із львів'янами Олег Сенцов відкрив письменницьким марафоном на підтримку в'язнів Кремля. Мешканцям міста були представлені листи, послання й спогади про тих, хто знаходиться в російському полоні. Їх зачитали громадські активісти.

Звільнений режисер у своєму зверненні до мешканців міста висловив надію, що, об'єднавши свої сили, українці зможуть дочекатися повернення "наших хлопців додому".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Безпосередньо презентація нового творіння Сенцова розпочалась о 13:00 у Львівській філармонії. У заході взяли участь головний редактор "Видавництва Старого Лева" Мар'яна Савка, український ПЕН-клуб і актриса Римма Зюбіна.

Книга "Маркетер" розповідає про студентськи роки життя автора Олега Сенцова. Він висвітлює буденні перепетії студента та всі труднощі, з якими йому довелось зіткнутися у юні роки.

Під час презентації режисер наголосив, що має великі творчі плани як щодо нових фільмів, так і щодо книг, які планує опублікувати вже в наступному році.

"Є рукописи – готові тексти, які планую через рік презентувати у Львові. Зокрема, про роки полону. У мене зараз є 15 зошитів з моїми щоденниками, розповідями, рефлексіями",- розповів письменник.

Нагадаємо, що за словами колишнього політв'язня, "Чорнобиль" важко назвати серіалом.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній в’язень поділився думками щодо окупованих територій

Також Знай.ua писав про те, що український режисер вказав і на декількох екс-співробітників СБУ