У Дрогобичі, містяни, які пережили трагедію у ніч на 28 серпня, досі не можуть потрапити до аварійного будинку та забрати звідти особисті речі та кошти.

Пресслужба Дрогобицької міської ради зазначає, що будинок наразі знаходиться під арештом та закритий для доступу.

Міська рада Дрогобича не може дозволити людям підходити до напівзруйнованого будинку, на це мають дати дозвіл правоохоронні органи. Посадовці кажуть, що для початку необхідно якимось чином укріпити будівлю, а вже потім вирішувати питання про речі на Грушевського 101.

Наразі Дрогобицька міськрада вирішує питання компенсації витрат на оренду житла постраждалим. Матеріальна допомога буде виплачуватися ще протягом трьох наступних місяців. Пояснюють це тим, що бюджет міста закладений ще минулого року, і лише зараз формуватиметься новий, також влада міста має надію на матеріальну допомогу з боку держави.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, обвал будинку у Дрогобичі обростає новими скандалами.

Також Знай.ua розповідав, що у Кривому Розі під час патрулювання вулиць міста нацгвардійці зупинили підозрілого чоловіка з пістолетом і гранатою.

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, родинам загиблих пiд завалами у Дрогобичi кинули по 10 тисяч.