На Львівщині школяр розпилив вміст газового балончика в коридорі місцевої гімназії та завдав шкоди трьом ученицям, які потрапили до лікарні.

Трьох школярок віком 10, 13 та 14 років доставили у медичний заклад з діагнозом "токсична дія невідомого газу". Отруєння відбулося через розпилення 16-річним учнем загальноосвітнього навчального закладу газового балончика на на листя рослини, яка знаходилась в коридорі школи. Дівчата були поблизу та отруїлися шкідливими випарами. Про отруєнні лікарі медзакладу повідомили у Сколівське відділення поліції 18 вересня.

На правопорушника складено адміністративний протокол за ст.173 (дрібне хуліганство) КУпАП. Санкцією статті передбачено накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З батьками юнака та ним самим було проведено профілактичну бесіду працівниками ювенальної превенції.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську вакцинувати дітей будуть пізніше.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці вимагають від Зеленського скасувати ЗНО

Також Знай.ua писав про те, що хлопчик зник 12 вересня і з тих пір жодного разу не виходив на зв'язок