За вікнами львів'ян стрімко жовкне листя і осінні настрої міцно огортують мешканців області. Вереснева погода прийшла на Львівщину зі своїми незмінними подарунками: холодом та дощами.

Львів'янам доведеться 19 вересня кутатися в теплі та затишні пледи та зігріватися улюбленими гарячими напоями.

Сьогодні вночі буде справді холодно - 5-6 градусів Цельсія. Вранцістовбчик термометра підніметься до 8 градусів вище нуля й несміливо визирне сонечко. Денна температура повітря сягне свого максимального піку в 13 градусів Цельсія лише післяобід. Протягом усього дня 19 вересня по області буде спостерігатись невелика хмарніст, а місцями пройдуть незначні дощі.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Сьогодні по усій області гулятиме західний вітер із силою подиху 5-6 метрів за секунду. Можливі пориви вітру в обідній періодта надвечір.

19 вересня в православній церкві вшановується пам'ять архангела Михайла, який був одним із самих найголовніших ангелів і дуже часто згадується в Священному писанні. У Біблії він називається архистратигом і шанується як голова всього ангельського воїнства, будучи покровителем християн, які виступають проти зла. Також Михайла називають захисником померлих, оскільки, згідно з переказами, саме Михайло переніс на небеса душі Богородиці і пророка Авраама.

Народні прикмети 19 вересня.

Не можна працювати 19 вересня - це, згідно з прикметами, до біди

Тепло на Михайлів день - осінь буде довгою

Листя осини 19 вересня лягають лицьовою стороною вгору - зима буде холодною

Якщо людина народилася 19 вересня, то її талісманом є аметист

Якщо на деревах 19 вересня з'явився іній, потрібно очікувати взимку рясного снігу.

Нагадаємо, якою буде погода в Україні 19 вересня

Як повідомляв портал Знай.ua, що ні в якому разі не можна робити в це свято, яке відзначали ще наші предки

Також Знай.ua писав про те, що прогноз погоди від синоптиків на четвер 19 вересня в Україні.