У Львові планують створити ценрт для реабілітації рептилій, яким важко вижити в умовах нашого клімату.

Засновниця Асоціації тераріумістів Анна Сабо повідомила, що Центр хочуть створювати на базі "Домівки врятованих тварин".

Для максимального комфорту рептилій та її швидкої реабілітації у центрі планують створити тераріум для таких тварин, де будуть лампи обігріву, які підтримуватимуть потрібну термпературу, спеціальний наповнювач.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Нам часто приносять рептилій. Або ж ми їх викупляємо з поганих умов. Зараз у нас є бородата агама і 5 сухопутних черепах, які мають проблеми зі здоров’ям – у когось ока немає, а у когось лапи. Ще три черепахи зараз на прилаштуванні",- говорить Анна Сабо. Також вона звернулась до мешканців Львова із проханням приносити до ценру старі акваріуми, фільтри, терморегулятори."Вони нам будуть дуже потрібні. Можливо, в когось є старі меблі,а саме тумбочки, на яких будуть стояти акваріуми і тераріуми. Також потрібен буде електрик, який допоможе зробити електрику в приміщені. Можливо,у Вас є такі знайомі, то напишіть нам",- наголосили зоозахисники а також висловили припущення про фінансову допомогу з боку небайдужих громадян.

Нагадаємо, що окружний адміністративний суд міста заборонив використовувати тварин в одеському цирку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві пес раптово накинувся на дитину і прокусив їй ногу до кістки.

Також Знай.ua писав про те, що майже 2 мільйони українців усвідомлено відмовилися від споживання м’яса