У Рівненському перинатальному центрі народився 3-кілограмовий малюк. Мамою дитинки стала 12-річна дівчинка.

Дівчинка зі своєю родиною проживала на одному зі сміттєзвалищ. Там же проживають родичі дитини, які займаються сортуванням сміття. Всі живуть у власностворених халупах та нелюдських умовах. Про породілю швидку допомогу сповістив охоронець сміттєзвалища. У юної мами були перейми, тому він негайно зателефонував лікарям швидкої. Ті ж доправили дівчину разом із 27-річною мамою до рівненського перинатального центру.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пологи відбувалися протягом 10 годин. Лікарі говорять, що це великий стрес для організму дівчини, яка народила в такому ранньому віці. Медики постійно пильнують, аби породіля разом із новоспеченою 28-річною бабусею не втікли з пологового будинку. Мати новонародженогохоче якнайскоріше потрапити додму, але лікарі породілю не відпускають, адже фактичного дому у неї нема. Наразі соціальні служби збирають всю необхідну інформацію про юну маму. Відомо, що батьком дитини став 20-річний юнак, який чекає на свою родину. Але його також розшукує і рівненська поліція.

Працівники сміттєсортувального підприємства розводять руками та кажуть, що ніхто про вагітну дитину не здогадувався.

Нагадаємо, що у пояснювальній записці до законопроекту про бюджет України на 2020 рік зазначено, що розмір допомоги по народженню дитини становитиме 41 280 грн.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка вперше поділилася подробицями хрестин сина Михайла, розповіла про вибір імені для нього, а також про подружнє життя з Владом Топаловим.

Також Знай.ua писав про те, що в Індії 74-річна Ерраматті Мангаямма завагітніла за допомогою штучного запліднення і змогла народити здорових близнят.