У Головному управлінні статистики у Львівській області розповіли, що індекс споживчих цін у області, як і в усій країні, у серпні 2019 року становив 99,7 %.

Якщо порівняти ціни на продукти за липень 2019 року із серпневими, то за місяць вартість продуктів харчування та напоїв знизилася у середньому на 0,8 %. Якщо розглянути більш детально, то падіння спостерігається на прикладі овочів - на 15,6%, на фрукти - на 7,5 %, та на цукор - на 0,9 %.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А от щодо яєць, то з приходом похолодань в Україну ціни полізли догори аж 52,4%.

Також, згідно серпневим даним, впали ціни на природній газ - до 4,4 %, на паливо та мастила - на 1,3 %.

Одяг та взуття знизились у вартості на 2 %.

Нагадаємо, що наступного 2020 року пенсіонери будуть отримувати мінімум 1800-1900 гривень, а мінімальна зарплата має зрости до 6500 гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, Міністерство соціальної політики України значно розширило наповнення бебі-боксів для новонароджених.

Також Знай.ua писав про те, що У вінницькій школі №13 зчинився нечуваний скандал. Дітей годували у столовій давно простроченими продуктами.