У Львові на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Вранці піде дрібний дощ. У другій половині дня опадів не передбачається.

Вітер буде північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі становитиме +11 +12 градусів, вдень +17 +18 градусів.

Синоптики обіцяють похолодання вже з наступного тижня.

14 вересня відзначається день пам'яті преподобного Симеона Стовпника і матері його Марфи. З цього дня починається старе Бабине літо, яке триває до 21 вересня.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

За цим днем наші пращури визначали погоду на майбутню осінь. Якщо перший день Бабиного літа ясний і теплий, то осінь та зима буде теплою; сухо – осінь суха. А якщо піде дощ, то вся осінь буде дощовою.

Нагадаємо, що синоптики попередили українців, що похолодання вже не за горами, і саме час готуватися до погодних змін.

Як повідомляв Знай.uа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.uа писав, що недалеко від Києва, в Іванківському районі, на території Димерського лісництва, під селом Нові Соколи горить ліс. Від місця пожежі до Чорнобиля – 50 км, до кордону зони відчуження – 1,5 км.