У відділі комунікації поліції Львівської області повідомили, що на одній із львівських доріг сталася дорожньо-транспортна пригода, через яку травмувалися троє осіб.

Трагедія сталать в четвер, 12 вересня, о 9:40.

На автодорозі "Миколаїв-Жидачів-Калуш" зіштовхнулись два автомобілі: "Опель Вектра" та "Опель Зафіра". За кермом першої автівки перебував 23-річний мешканець Львівщини. Внаслідок аварії травмувалась його 48-річна пасажирка. "Зафірою" кермував 36-річний чоловік. Його пасажирів - 69-річного чоловіка і 40-річну жінку - також було травмовано. Через отримані тілесні ушкодження вказаних пасажирів було госпіталізовано до лікарні каретою швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 1 ст. 286 КК України — порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцеві ДТП загрожує до 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний строк. Обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, що у Києві невідомий чоловік загинув під колесами маршрутки

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом на одеській трасі сталася ДТП з бензовозом, є постраждалі. Розлитий на трасі дизель змивали рятувальники.

Також Знай.ua писав про те, що на Сумщині жінка на Lexus з прокльонами і матами накинулась на співробітників патрульної поліції за те, що вони зупинили її після порушення ПДР.