До помешкання львів'янки вдерся зловмисник та викрав гроші. Грабіжник виявився рідним братом жінки.

Відділ комунікації поліції Львівської області повідомляє, що 6 вересня у Яворівський відділ поліції звернулась 30-річна жінка, яка стверджувала, що з її квартири зникли гроші. Сума, яку було викрадено, складала десять тисяч гривень.

Правоохоронці прибули на місце виклику в одне із сіл Яворівського району. Слідчо-оперативна група встановила, що грабіжник проник до помешкання через вікно. Також під час розслідування співробітники поліції викрили зловмисника, який виявився 35-річним рідним братом потерпілої. Тепер йому загрожує ув'язнення.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Санкцією статті передбачене покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

У поліції триває досудове розслідування справи.

Нагадаємо, що поклав речі в багажник і дав дьору: запорізький таксист оригінально грабує місцевих жителів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві квартирний злодій, тікаючи від поліції, сховався в дивані.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі злодії намагалися втекти з місця злочину, перепало поліцейському.