У відділі комунікації ГУ Нацполиции у Львівській області повідомили, що до Бориславське відділення поліції 10 вересня о 20.05 звернувся 36-річний чоловік, який повідомив, що на власному подвір'ї невідомий зробив спробу пограбувати його 7-річну доньку. Грабіжника привабили золоті сережки дівчинки.

За місцем виклику було відправлено слідчо-оперативну групу, яка разом з батьком дівчинки змогла затримати зловмисника.

Грабіжник виявився місцевим жителем, якому наразі 17 років. Поліція юнака затримала та оголосила підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) ч. 3 ст. 186 (грабіж) КК України. Триває досудове розслідування. Поліцейські встановлюють причетність неповнолітнього до скоєння інших злочинів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що у Запоріжжі злодії намагалися втекти з місця злочину, перепало поліцейському.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі 28-річний хлопець, який не вперше мав проблеми з законом проник у чужу квартиру заради легкої наживи, проте вибрав невдалий час для цього.

Також Знай.ua писав про те, що підлітки в Дніпрі вкрали цілий ящик морозива: крадіжку планували заздалегідь.