Тим львів'янам, які в цьому році не змогли насолодитися ласкавими морськими хвилями та добряче назагорятися, осінь дарує іще один шанс. Через аномально теплий вересень, який може похизуватися по літньому спекотною погодою, мешканці області потягнулися до водойм Львівщини та відкрили так званий "оксамитовий сезон".

Люди збираються сім'ями або беруть найближчих друзів та поспішають на річки, аби іще раз, так би мовити, наостанок скупатися та потішити себе сонячним теплом, якого цього року вдосталь на Львівщині.

Пляжі львівських водойм переповнені, дорослі разом зі своїми дітьми поспішають навідпочиватися перед справжніми осінніми холодами, які, чомусь, забарилися та продовжили галичанам купальний сезон.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На світлинах та відео добре видно, що відпочивальники масово окупували прибережні території та відпочивають "на повну". Дехто намагається вловити рибку на вечерю, а хтось просто ліг засмагати та купатися в сонячних променях.

Нагадаємо, що море кишить медузами: плавати нереально, відпочиваючі засмучені.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Кирилівці люди біжать з пляжів: на морі розбушувалась стихія.

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі очікується ясна погода, хоча у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися.