Літо ніяк не впустить осінь на поріг Львова, тож, радійте, містяни, і сьогодні сонячним променям, які настирливо зазиратимуть у ваші помешкання.

11 вересня очікується сонячна погода по всій області. Мешканці Львівщини спокійно можуть працювати на своїх обійстях, не одягаючи теплих светрів.

Температура повітря вночі триматиметься на позначцці у плюс 14-15 градусів Цельсія. Небо буде зоряним та безхмарним. Зранку сонце підніметься над горизонтом та протягом дня нагріє область до 24 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

11 вересня жодної хмаринки над Галичиною ви не побачите.

Вітер протягом дня очікується незначний,- 2 метри за секунду, змінних напрямків.

11 вересня церква вшановує пам'ять Іоанна Хрестителя, який був обезголовлений. Крім того, не можна в руки ніж брати – це, згідно з прикметами, на превеликий жаль. Саме Іоанн вважається найближчим попередником Христа. Він не тільки зміг передбачити його появу, але також і хрестив самого Ісуса у водах річки Йордан, коли той зустрівся з ним вперше. В Євангелії від Матвія написано про те, що Іоанн Предтеча загинув мученицькою смертю.

Якщо на Івана журавлі на південь полетіли, то зима, за прикметами, буде ранньою.

Лебедя побачити в небі – до снігу, а гусака – до дощу.

Нагадаємо, що погода в Україні у середу, 11 вересня, буде під впливом двох потужних антициклонів, які прийдуть до країни зі сходу і заходу.

Як повідомляв портал Знай.ua, початок робочого тижня, згідно з прогнозом, погода в Україні очікується ще практично літньою.

Також Знай.ua писав про те, що у Сполучених Штатах Америки тисячі тарантулів-канібалів готуються приступити до своїх шлюбних танців, щоб знайти свою "другу половинку".