Президент України Володимир Зеленський неоднозначно зауважив, що на Рівненщині є великі проблеми із вивозом лісу та незаконним видобутком бурштину.

Це питання він піднімав під час робочої поїздки на Рівненщину 10 вересня в рамках зустрічі зі студентами Національного університету "Острозька академія". Президент України Володимир Зеленський офіційно представив нового голову Рівненської облдержадміністрації Віталія Коваля. Одним з перших завдань, яке Зеленський поставив перед новим головою Рівненської ОДА, стало саме забезпечення області якісним мобільним зв'язком та Інтернетом. "Я дуже Вас прошу, Віталій, почніть, будь ласка, з цього зробіть це як можна швидше", - розпорядився глава держави.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Володимир Зеленський наголосив, що питанням незаконного знищення та продажу лісу та видобутку бурштину в області тепер будуть займатися у правоохоронних органах.

Також Володимир Зеленський наголосив: "Дуже багато я знаю АЗС, які працюють в Рівненській області, тіньових, незаконних. Хочу їм сигнал передати: припиніть це робити у найближчі дні".

У словах президента прозвучала відкрита погроза обмежити свободу правопорушників, за якими пильно стежитиме чинна влада країни.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський вніс у Верховну Раду законопроект про кримінальну відповідальність за незаконний видобуток або переміщення бурштину через кордон.

Як повідомляв портал Знай.ua, у вівторок, 3 вересня, Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав наказ про звільнення з посади прокурора Вінницької області В’ячеслава Соколового.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві відкрився заклад корпорації Roshen, яка належить Петру Порошенку.