Як відомо, українські дівчата славляться своєю красою на увесь світ. Цього разу наша красуня стала фіналісткою зурубіжного конкурсу та бореться за звання найкрасивішої дівчини Італії.

20-річна Ірина Ніколі народилася у Чернівцях, але 15 років тому її мама виїхала працювати до Італії, де і залишилась, бо вийшла заміж за місцевого чоловіка.

Дівчина вважає себе італійкою українського походження, але розмовляє рідною мовою досить невпевнено.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Наразі Ірина проживає у містечку Алта Валле Інтеві, в провінції Комо. Навчається в університеті у Швейцарії на факультеті економіки та менеджменту.

Дівчина дуже активна, майже усе своє життя займалася різними видами спорту та карате, навіть має коричневий пояс.

Ірина завжди мріяла потрапити у світ моди та телебачення. Але вона зізналася, що потрапити на конкурс важко, адже там потрібно пройти чимало кастингів і довести, що ти гідна боротися за звання "Міс Італія".

"Етапів у конкурсі чимало: спочатку - кастинги, потім - провінційні відбори, згодом - регіональні", - коментує красуня.

Для дівчини перемога не така вже й важлива, адже основною ціллю для Ірини було потрапити на телебачення, чого вона вже досягла з великим успіхом.

Нагадаємо, що на конкурсі Miss-Mister Deaf World & Europe & Asia українське товариство глухих представляла учасниця з Івано-Франківська - Вікторія Поліщук.

Як повідомляв портал Знай.ua, організатори Шоу Міс Україна змінили сценарій конкурсу

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі пройде фінальний відбір на конкурс Photomodel of the World Ukraine 2019.