Погода 7 вересня у Львові буде сонячною і теплою. Дощів не обіцяють, а це велика удача для мешканців та гостей Львова – найбільш дощового міста України. Про це розповіли синоптики «Укргідрометцентру».

За словами метеорологів, в суботу 7 вересня температура повітря у Львові становитиме 10-12 градусів тепла вночі та від 23 до 25 градусів тепла вдень.

Вітер південно-східний, 5-10 метрів на секунду.

Знай.uа писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара протягом осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.