Львівські поліцейські викрили чоловіка, який викрав лічильники холодної води на суму 18 тисяч гривень. Зловмисник промишляв на вулиці Угорській.

У ГУ НП у Львівській області розповіли, що до Сихівського відділу поліції надійшла скарга від 28-річного директора одного з львівських підприємств. Він повідомив про зникнення 30 лічильників обліку холодної води.

Правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 31-річний мешканець Львова, який причетний до викрадень лічильників в новобудовах та щойно заселених будинках.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Злодію висунуто підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.2 ст.185 КК України (крадіжка). Максимальне покарання, яке може отримати зловмисник, – позбавлення волі на строк до п’яти років.

Наразі чоловіка тримають під вартою. У правоохоронних органах завершили досудове розслідування, а обвинувальний акт скеровали на розгляд суду.

Нагадаємо, що Вінницька поліція затримала злодія, який підстерігав жінку в парку, і відібрав у неї сумку з грошима та мобільним телефоном.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Калуші злодії заволоділи пін кодом банківської картки жінки

Також Знай.ua писав про те, що у Івано-Франківській області горе-крадій покаявся у злочині