Вчетверте львів'яни зможуть насолодитися невомовною атмосферою традиційного фестивалю Lviv BBQ Fest. Містян запрошують до Парку культури 20 - 22 вересня.

Цьогоріч на фестивалі пануватиме атмосфера Дикого Заходу, адже для гостів заходу діятиме спеціальний дрес-код у техаському стилі.

Організатори планують облаштувати 40-метровий стіл, де львів'яни та гості зможуть поспілкуватися, знайти нових друзів та насолодитися смаком вуличного барбекю.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Понад сотня крафтових виробників з усієї України змагатимуться за прихильність гостей фестивалю у битві фудкорту — "гурмани" голосуватимуть за куплені страви, які принесли їм найбільше гастрономічне задоволення.

Також Lviv Barbeque Fest розважатиме гостей іншими "видовищами":

  • традиційним Чемпіонатом з барбекю серед професіоналів,
  • Сomedy BBQ — виступами резидентів Lviv City Stand Up,
  • кіно-space — гості голосуватимуть упродовж дня, який фільм дивитимуться,
  • арт-зоною з інсталяціями від львівських скульпторів та авторськими майстер-класами,
  • змаганням родео.

Lviv Barbeque Fest дружній для дітей та тварин, тому на відпочинок у Парк Культури запрошують приходити сім’ями.

Нагадаємо, що свій 656-ий День народження Вінниця відзначить 14 вересня.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Кличка кличуть на День народження Андріївського узвозу, обіцяють сюрпризи та подарунки

Також Знай.ua писав про те, що у Шевченківському гаї Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Ширівці Чернівецької області і датується початком XX століття.