Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині бракує грошей для виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ. Але сума заборгованості помітно скорочується з кожним місяцем.

Станом на 1 серпня 2019 року загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати працівникам становила 48,3 млн грн. Це на 40,8% (на 33,3 млн грн) менше відносно 1 липня 2019 року та на 36,1% (на 27,3 млн грн) − відносно 1 січня 2019 року.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Таку інформацію подає прес-служба Головного управління статистики у Львівській області.

Заборгованість зменшилася у підприємствах добувної промисловості (порівняно з 1 липня 2019 – у 4,3 раза), а також у закладах охорони здоров'я (на 16,1%).

"Найбільше зростання суми заборгованості з виплати заробітної плати порівняно з 1 липня 2019 року допустили підприємства переробної промисловості (на 0,7 млн грн) та сільського господарства, лісового господарства та рибного господарства (на 0,4 млн грн)",- повідомляють статисти.

За територіальним розподілом найбільші обсяги боргів були у Львові (20,0 млн грн), Сокальському районі (9,4 млн грн), Жидачівському районі (6,6 млн грн) та Червонограді (4,4 млн грн).

Нагадаємо, що новий прем'єр-міністр України Олексій Гончарук задекларував 1851000 гривень доходу за 2018.

Як повідомляв портал Знай.ua, міністри за президента Володимира Зеленського навіть не всі мають власні автомобілі.

Також Знай.ua писав про те, що експерти відзначають здорожчання вартості житла у Харкові на 15 відсотків