Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У мережі інтернет оприлюднено відео, де молодий хлопець звертається до українців із проханням подумати двічі, перш ніж поїхати до Криму. Він розповів про жорстку спробу вербування російськими спецслужбами протягом чотирьох годин.

На пункті пропуску "Джанкой" в анексованому Криму співробітники ФСБ затримали львів'янина та шантажували його протягом довгих чотирьох годин.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вони тиснули на хлопця, вимагаючи надати інформацію державного значення про зв'язки правоохоронних органів, військовослужбовців Збройних Сил України, а також місця розташування їх підрозділів.

Хлопець надав негативну відповідь на їх пропозицію, тож спецслужбовці перейшли до жорстких мір та фізичних погроз. Вони змусили хлопця підписати документ, змісту якого він навіть не розумів. Після цього співробітники ФСБ відібрали його автомобіль, документи на право володіння транспортом і 2 тисячі євро. Все ж таки вони повернули юнака на українську територію зі словами: "Схаменешся,- приходь".

У Службі безпеки України вирішили не притягувати хлопця до кримінальної відповідальності, мотивуючи цн тим, що він проявив стійкість та не виклав жодної важливої інформації ворожому сусідові та сам розповів про інцедент.

Нагадаємо, що гучними відомостями про анексію Стрєлков поділився в інтерв'ю росСМІ.

Як повідомляв портал Знай.ua, у серії твітів дівчина вирішила пояснити, чому "ненавидить мєнтів".

Також Знай.ua писав про те, що офіцер ФСБ Олександр Литвиненко перед смертю звинуватив президента Росії Путіна в педофілії.