Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Феєрична новина лунає Львовом: всі очікують безкоштовного концерту відомого українського співака Дзідзьо, який відбудеться 14 вересня з нагоди річниці торгового центру "Forum Lviv" на вулиці Під Дубом. Концерт організовує ПАТ "Мульті Весте Україна 3".

У зв'язку з очікуванням великої кількості шанувальників, планується тимчасово перекрити рух транспорту та паркування автомобілів на декількох вулицях міста.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Планується ситуативне перекриття руху автотранспорту з 18 до 21 години по вулиці Куліша (на правій смузі ділянки дороги від перехрестя вул. П. Куліша – вул. Під Дубом до вул. П. Куліша, 46).

Автомобілі зможуть обмежено паркуватися на цій же ділянці, з 12 до 22 години 14 вересня.

Під час виступу під відкритим небом біля місця проведення працюватимуть лікарі швидкої допомоги, встановлять турнікети, біотуалети й смітники.

Нагадаємо, що в Харкові презентують збірку пісень до сторіччя Української революції.

Як повідомляв портал Знай.ua, Перша леді працює над сценарієм для “Жіночого кварталу”

Також Знай.ua писав про те, що киянам та гостям столиці підготували незвичний сюрприз: їх запрошують на концерт на сміттєзвалищі.