Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Масове отруєння львівських дітей, які перебували на відпочинку в місті Яремче Івано-Франківської області, набуває розголосу. Як стало відомо, діти харчувалися та проживали у приватної особи.

Раніше повідомлялося, що поїздку організувала церква Сокальського району. До складу екскурсії входило 42 людини, з них 5 дорослих та 37 дітей, які проживають у Червонограді та Сокальському районі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Наразі на стаціонарному лікуванні в інфекційних відділеннях Чевоноградської центральної міської лікарні та Сокальської центральної районної лікарні перебуває 8 осіб віком: двоє – 14-ти років, четверо – 15-ти років та двоє 17-ти і 19-ти років.

Усі потерпілі були госпіталізовані з діагнозами харчова токсикоінфекція, гострий ентероколіт. Стан всіх хворих середньої важкості. У них були спільні симптомами захворювання: скарги на підвищену температуру тіла – біля 38 градусів, блювота.

Зараз усім потерпілим надається повний обсяг кваліфікованої медичної допомоги. Інформація про факт госпіталізації передана в Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області для проведення санітарно-епідеміологічного розслідування.

Нагадаємо, що якщо ви вже готуєте консервацію будинку, варто дотримуватися певних правил

Як повідомляв портал Знай.ua, діти потрапили до лікарні з отруєнням після відпочинку на Івано-Франківщині

Також Знай.ua писав про те, що ціла сім'я опинилася госпіталізованою до лікарні.