Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

25 серпня вніслідок ворожого обстрілу наших позицій в районі Мар’їнки був тяжко поранений сержант із 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Олександр Грицаюк .

Сьогодні стало відомо про смерть хороброго бійця, котрий увесь цей час боровся за своє життя у Дніпровській обласній клінічній лікарні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Про це повідомляється в 24-й окремій механізованій бригаді імені короля Данила, місце постійної дислокації якої – Яворів на Львівщині.

Товариші згадують покійного теплими словами як мужнього і водночас доброзичливого бійця, професіонала своєї справи.

"Олександр Володимирович Грицаюк народився 7 листопада 1971 року й проживав у Христинівці в Черкаській області. Це була дуже товариська і позитивна людина, надійний друг та побратим, який хотів і вмів воювати. В колективі користувався неабияким авторитетом, а до служби ставився відповідально і сумлінно",- саме такі відгуки про героя залишили його побратими.

Нагадаємо, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють у жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень.

Як повідомляв портал Знай.ua, Державне Бюро розслідувань підозрює співробітників поліції у приховуванні інформації про підготовку злачину.

Також Знай.ua писав про те, що після загибелі українського захисника бойовики телефонували до його рідних