Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Хоч на дворі вже 2 вересня, температурна осінь трохи затримується. У Львові тепло, тож до школи діти підуть під супроводом сонечка. Лише післяобід місто омиє водою.

Нічна температура 2 вересня триматиметься між позначками 14 - 16 градусів за Цельсієм. Вранці стобчик термометра почне підійматися і досягне піку своєї висоти в обідню пору. Денна температура по області складе 24 - 26 градусів вище нуля.

Сьогодні ближче до вечора слід очікувати невеликого дощу, місцями з грозами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вітер змінних напрямків, швидкість 2 - 3 метри за секунду. Увечері можуть бути пориви.

У церкві 2 вересня вшановують пам'ять пророка Самуїла ("почутого Богом"). Відомо, що Самуїл з'явився на світло в досить важкий час, коли люди ще не вірили в Бога і поклонялися ідолам. Завданням Самуїла було повчання народу на шлях істинний.

Народні прикмети цього дня.

Журавлі високо і не поспішаючи летять – відповідно до прикмет осінь буде теплою.
2 вересня багато горобини зросло – восени буде багато дощів.
Сьогодні потрібно обов'язково накрити багатий стіл, щоб господар був завжди добрим і ситим – тоді у нього і робота буде сперечатися.

Нагадаємо, що у Києві 2 вересня буде сонячно, сухо і тепло

Як повідомляв портал Знай.ua, Самойлів день – народне свято татусів і чоловіків

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпровській області вчителі влаштували незвичайну лінійку