Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині сталась дорожньо-транспортна пригода, в наслідок якої загинув кермач.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, вчора, 29 серпня, до правоохоронних органів надійшло повідомлення про аварію, що сталася в селі Глинськ Жовківського району на вулиці Лесі Українки, 45.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Водій автомобіля "Форд Фієста", перебуваючи на небезпечній швидкості, не впорався з керуванням, через що автівка злетіла в кювет та перевернулася. Внаслідок отриманих травм водій, мешканець села Глинськ 1993 року народження, помер на місці події.

Пригода трапилася близько третьої ночі. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що постраждалого в аварії за участю Лілії Сопельник, тещі відомого шоумена Сергія Притули, 9-річного хлопчика перевели з реанімації у звичайне відділення.

Як повідомляв портал Знай.ua, в аварії під Вінницею загинув молодий хлопець, родичі підозрюють іншу сторону ДТП.

Також Знай.ua писав про те, що хлопець за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння, його затримали