Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, цього року перший дзвоник припадає на неділю, а, отже, навчальний рік для всіх розпочнеться з понеділка, 2 вересня. На тлі інших шкіл вирізняються два навчальні заклади Львова, які вирішили провести свято Першого дзвоника за календарем.

У неділю Перший дзвоник почують учні львівського Ліцею ім. І. Пулюя, а також Львівської спеціалізованої загальноосвітньої школи “Будокан“. У Ліцеї свято почнеться зі служби в церкві Воздвиження Чесного Хреста, а ЛСОШ проведе краудфандингову забаву за мотивами 20-х років минулого століття.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вчителі даних шкіл мають отримати грошову компенсацію за вихід на роботу у вихідний день. Варто додати, що цього року кожна школа проводить свою окрему святкову програму, адже усі навчальні заклади Львова відмовилися проводити урочисту лінійку.

Нагадаємо, що цього року на Вінниччині зареєстровано близько 4 тисяч випадків кору, 64 % серед тих, хто захворів, не були щеплені.

Як повідомляв портал Знай.ua, одеситам розповіли, куди потрібно скаржитися у разі вимагання вчителями вступниї внесків.

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі вже зараз починають приймати в садок нових малюків, але не всі з них зможуть потрапити в заклад.