Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Стрию Львівської області жінка напала на чоловіка з кухонним ножем.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили, що 21 серпня у місті Стрий жінка зарізала власного чоловіка.

Подружжя разом розпивало алкогольні напої та почало сваритися. коли рівень агресії жінки досяг свого піку, вона схопила ножа та нанесла фатальний удар в шию чоловіка. Від отриманого поранення внаслідок сильної крововтрати чоловік помер на місці.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За даним фактом у правоохоронних органах відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство).За такий злочин 43-річній убивці загрожує ув'язнення на строк від 7 до 15 років.

Наразі жінку затримали та помістили під варту терміном на 60 діб без внесення застави.

Нагадаємо, що поблизу Вінниці чоловік намагався зґвалтувати рідну сестру, 36-річну жінку, а потім жорстоко вбив її у власному будинку.

Як повідомляв портал Знай.ua, нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії та мешканцю Миколаївської області, які вбили жінку та пограбували її помешкання.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі чоловік поскандалив із дружиною: на місці довелося розбиратися поліції.