Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У одному з львівських військкоматів на службу затвердили юнака, який страждав психічними розладами. Згодом він застрелив свого старшину.

У правоохоронних службах розслідують справу про психічнохворого хлопця, який у березні вбив свого 35-річного старшину із автомата.

Поліція намагається з'ясувати, яким чином хвору людину допустили до військової служби та дозволили носити зброю.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Віськовослужбовець працював інспектором прикордонної служби та водієм відділення логістики і йому дозволяли носити із собою зброю.

18 березня цього року у підрозділі Мостиського прикордонного загону «Сянки» у Турківському районі 21-річний прикордонник зі Львова вистрелив з автомата у спину свого 35-річного старшини. Як з’ясувало слідство, після вистрілу чоловік впав на землю, а нападник вдарив його кілька разів автоматом у голову.

Куля пройшла крізь грудну клітку чоловіка на виліт. Одразу після інциденту 21-річного львів’янина взяли під варту.

Наразі ДБР завершило розслідування по цій справі і з'ясувало, що 21-річний військовий страждає на психічне захворювання. "Під час призову на військову службу та в період її проходження підозрюваний перебував у стані хвороби. На момент вчинення вбивства підозрюваний страждав хронічним психічним захворюванням, внаслідок чого не міг усвідомлювати та контролювати свої дії",- повідомляє прес-служба ДБР.

З огляду на діагноз у ДБР подали до суду клопотання про примусове лікування хлопця у психіатричній лікарні.

Нагадаємо, що оскаженілий військовий влаштував дебош, "надихнула" горілка

Як повідомляв портал Знай.ua, незважаючи п'ятий рік активної реклами в російських ЗМІ, танк 5-го покоління Т-14 "Армата" продовжує доводити свою небоєспроможність.

Також Знай.ua писав про те, що День пам'яті загиблих захисників України 2019 відзначають на честь загиблих за незалежність і цілісність країни