Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Закарпаття у розпалі спеки прийшла зима. Саме такі асоціації у місцевих жителів, які спостерігали незвичний пейзаж за вікном.

У селі Лумшори у Перечинському районі Закарпатської області випав град у надзвичайній кількості. Стихія сипнула зимою у понеділок, 26 серпня.

На подвір'ях місцевих жителів лежали кучугури граду, що своїм виглядом нагадував справжній сніг.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Білою пеленою накрило всю околишню місцевість разом із базою відпочинку, яка тут знаходиться.

Фотографії та відео "зимового" пейзажу виклав на своїй сторінці у Фейсбук місцевий житель Василь Цімбора.

https://www.facebook.com/chan.cimbora/posts/747401865702999

Користувачі інтернет мережі досить жваво обговорюють інцедент та висловлюють побоювання, що надалі будуть ще гірші зміни клімату та видовищніші картини за вікном.

Geplaatst door Vasyl Kaitanovych Chan Cimbora op Maandag 26 augustus 2019

Нагадаємо, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.

Як повідомляв портал Знай.ua, максимальна кількість опадів у Києві з 1891 року випало 20 липня 1902 року

Також Знай.ua писав про те, що рівень концентрації вуглекислого газу в атмосфері досяг найвищої позначки за всю історію людства.