Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Масштабна трагедія сталась у Львівській області. У місті Дрогобич вибухнув будинок, через обвали постраждали люди, є загиблі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сьогодні о 02:46 на вулиці Грушевського 101 у Львові стався потужний вибух побутового газу, через який повністю зруйновано під'їзд будинку від першого до четвертого поверху. наразі будинок відключений від води, газо- та електропостачання.

На місці трагедії працювали рятувальники разом з правоохоронними органами, вибухотехніками і кінологами. О 06:05 під завалами знайшли тіло чоловіка.

Загалом, через вибух газу постраждало 7 осіб, серез них 3 дитини. Усіх їх госпіталізовано з численним травмами до місцевої лікарні.

До рятувально-пошукових робіт було залучено 173 особи та 32 одиниці техніки, з них від ДСНС 88 людей особового складу (у тому числі 1 кінологічний розрахунок) та 16 одиниць техніки.

Нагадаємо, що в ніч на 27 серпня на вулиці Електриків у Києві зловмисники підпалили мікроавтобус, в якому було четверо людей.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці затримали 65-річного пенсіонера, який нібито кинув петарду з балкона на дітей, що гралися під будинком.

Також Знай.ua писав про те, що у Росії міг вибухнути ядерний реактор, а не "батарейка"