Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На 28 річницю Незалежності України небайдужі громадяни вирішили привернути увагу влади до ведмежого притулку "Домажир", що на Львівщині, та провели незвичайну акцію.

Встановити національний рекорд вирішили учасники незвичного конкурсу, що відбувся у Львівській області. Організатори зібрали в одному місці 103 людини з прізвищем Ведмідь та похідними від нього.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Загалом, у акції взяли участь понад 400 відвідувачів. Учасники підписали звернення до депутатів Верховної Ради із закликом поліпшити стандарти центрів утримання тварин і прийняти законодавчі документи про реабілітаційних центрах для тварин.

У відомому притулку наразі перебувають 11 ведмедів і скоро їх компанію чекає нове поповнення. Організатори заходу взяли приклад із ведмежого притулку у Швейцірії, де відбулася схожа подія.

Нагадаємо, що 33 рази піднятися у повітря, і здійснити 33 вдалі посадки - таке під силу не кожному майстру авіації.

Як повідомляв портал Знай.ua, чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО).

Також Знай.ua писав про те, що 13-річний українець Олексій Середа з Миколаєва став наймолодшим чемпіоном Європи зі стрибків у воду за всю історію змагань.