Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич ради просить допомогти у виявлені місцезнаходження підлітка, який вчора втік від батьків.

Про це повідомляється у фейсбук-спільноті "Варта-1".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відомо, що вчора, 26 серпня, 14-річний хлопець втік бід батьків, які потім звернулися до співробітників Сихівського відділу поліції.

Стурбовані батьки разом із правоохоронцями просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про локацію 14-річного Кирила Поцюрка, просять повідомити на 102 або за телефоном 0983112341, Ольга.

Львів'яни, не стійте осторонь чужих проблем, якщо ви можете чимось допомогти батькам. Придивіться до фото уважніше, може цей підліток з'явиться у натовпі і ви його впізнаєте.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині, в смт Губиниха Новомосковського району, шукають дівчинку, яка зникла ще 25 серпня.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Житомиром дитина з інвалідністю стала жертвою двох нелюдів, їх розшукує все місто

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі знайшли хлопчика Руслана Чорного, який втік з лікарні.