Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Рятувальники Львівщини продовжують боротися з вогнем, який нищить оселі, а інколи й їх власників.

Так, дві пожежі сталися 23 та 24 серпня.

Перша пожежа, внаслідок якої постраждала людина, виникла вранці 23 серпня у селі Росохи Старосамбірського району. Виклик у рятувальну службу надійшов близько 06:35. Як виявилось, горів дерев'яний будинок. Під ча гасіння пожежі вогнеборці знайли всередині дому 36-річного власника.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Інший трагічний випадок стався у місті Червоноград. 24 серпня о 03:30 до пожежного відділення міста надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Мазепи, 4. Горіла квартира на дев'ятому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Під час відчайдушної боротьби з палаючою стихією пожежники виявили у помешканні тіло 54-річного власника квартири.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Нагадаємо, що вночі, 26 серпня о 3.30 у Дніпрі охоронець гаражного кооперативу помітив двох невідомих раніше чоловіків. Вони облили припарковану там вантажівку бензином і підпалили.

Як повідомляв портал Знай.ua, у зв'язку з різким підвищенням температури по області Дніпровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.

Також Знай.ua писав про те, що на Дніпропетровщині полум'я охопило храм.