Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Лто продовжує невпинно заряджати львів'ян своїм теплом, тож енергії має вистачити на увесь осінній період. Спека над областю ніяк не відступить, а сонце дає останній шанс позагоряти тим, хто ще не встиг це зробити.

Вночі 27 серпня буде досить тепло, температура повітря становитиме 21 градус вище нуля, дутиме невеликий вітер.

Ранкове сонце додасть ще один градус, а вже з обіду почнеться справжня спека: стобчики термометра показуватимуть сьогодні аж 28 - 29 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сильного вітру сьогодні очікувати не варто, його швидкість сягатиме не більше 3 метрів за секунду, дутиме переважно з південного сходу.

27 серпня вшановується пам’ять пророка Міхея. Наші пращури помітили, якщо у цей день тихий вітер, то осінь буде ясною. А ось якщо Міхей з бурею – до непогожого вересня. У минулі часи у цей день спостерігали за журавлями: якщо вони вже відлітають до теплих країв, то до середини жовтня мороз буде, а якщо ні – то зима пізніше прийде.

Іменини сьогодні святкують Аркадій та Володимир.

Нагадаємо, що прогноз погоди від синоптиків на вівторок 27 серпня в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, погода продовжить радувати українців теплом.

Також Знай.ua писав про те, що ні в якому разі не можна робити в це свято, яке відзначали ще наші предки