Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Головне управління ДСНС України у Львівській області повідомило, що у Стрийському районі між металевими прутами огорожі застряг пес.

Про це рятувальників повідомив власник собаки 25 серпня о 09:58.

Співробітники рятувального відділення пожежної частини м. Стрия негайно виїхали на міце виклику у село Добряни Стрийського району Львівської області.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Рятувальники побачили, що собака просунув голову в огорожу і не може самотужки вивільнитись. За допомогою гідравлічного інструменту спеціалісти розтиснули конструкцію огорожі та випустили пса на свободу. Власник та його чотирилапий товариш буді дуже раді свободі останнього.

Нагадаємо, що на одній з вулиць житлового масиву у Києві місцеві мешканці помітили тварин.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Дніпропетровщині, в Марганці, рятувальникам довелося терміново рятувати кошеня, що опинилося в безвихідній ситуації.

Також Знай.ua писав про те, що у Вінниці встановлять спеціальні станції для прибиранням за собаками, так звані вбиральні для собак.