Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Мешканці Новоярівська і Нового Роздолу ризикують перезимувати у холодних помешканнях.

Справа в тому, що Новоярівська і Новороздільська ТЕЦ, які постачають тепло у помешкання жителів цих міст, наразі не функціонують через постійні забастовки та масові звільнення робітників.

Обидві ТЕЦ неможуть нормально працювати через затримання їхніх власників на початку 2018 року. Їх підозрювали у крадіжці газу на сума 1,4 мільярди гривень. Тец також арештували, а на місце управителя призначили маловідому київську фірму "Гарант Енерго М".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На виробництві почалися протести та звільнення, через брак персоналу ТЕЦ довго не вдавалося запустити.

У жовтні-вересні минулого року постачання тепла у помешкання більш-менш відновили, але проблеми продовжилися. У січні цього року на ТЕЦ сталась маштабна аварія, внаслідок якої у багатьох мешканців прорвало труби.

Наразі Новоярівці та новороздільці вже 5 місяців сидять без гарячої води. Опалювальний сезон має розпочатися через 50 днів, ому на позитивні зміни у мешканців цих міст надії мало.

Зараз в Агенстві з розшуку та менеджменту активів ведуться пошуки нових управителів скандальних ТЕЦ.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів встановив граничну межу абонплати

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі знову немає води: кому сьогодні доведеться готувати миски.

Також Знай.ua писав про те, що кілька районів Дніпра тимчасово залишаться без електропостачання.